Temă facultate: Prezența în online

4 mart.

Prima mea apariție pe internet a avut loc în urmă cu câțiva ani când am participat sub formă de invitat la un eveniment organizat de câțiva prieteni care impresionați de vocea mea, m-au chemat să cânt la uneveniment. Următoarele link-uri găsite la căutarea mea pe google.ro sunt: prezentare eveniment 1, prezentare Crăiasa Zăpezii, prezentator la Miss Bârlad sau prezentator al unuibal organizat de către Liceul “Al.Vlahuța” Birlad.

Google.ro ne îndrumă către youtube.com unde găsim câteva materiale despre mine și acolo: prezentator al Emisiunii Apogeu Adolescentin , televiziunea Est1TV.  Prezența mea în radioul din Bârlad nu a putut sa nu fie marcată, găsind astfel un material promo al unei emisiuni pe care o realizam împreună cu alți doi colegi. Tot pe youtube.com mă regăsesc și în postura de prezentator de știri la Radio Nord Est Fm.

Pe google.ro la categoria imagini in dreptul  numelui meu apare oilustrație de la emisiunea pe care o prezentam în urmă cu doi ani. O declarație dată într-o știre pentru iașifun.ro mă caracterizează drept reprezentant PR al Asociației Studențești AMiCUS.

Un articol scris pe acest blog și preluat de către adevarul.ro sau Cancan mă citează, aducându-se din nou numele meu în atenția internauților. Acelasi eveniment preluat și de către Iași Live.

Ca reprezentant AMiCUS mai apar pe youtube.com cu un material Radio Vocea Speranței. Un proiect al Universității UAIC în care sunt declarat ambassador UAIC dar și un proiect despre presa politică al Departamentului de Jurnalism evidențiază din nou numele meu  în online.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: