Departament nou in cadrul Ligii Studentilor Electronisti din Iasi

26 apr.

(CUZANET, 11.00) Liga Studentilor Electronisti (L.S. ETC) va avea un nou departament. Infiintarea acestuia va avea loc maine, 27 aprilie a.c. la ora 12.00 si reprezinta una din activitatile organizate de L.S. ETC in cadrul Zilelor Studentilor Electronisti. Departamentul se va numi „Alumni L.S ETC” si va avea in componenta sa toti membrii ligii care au facut parte din comitetul de conducere al organizatiei.

„Alumni L.S ETC va reprezenta un sprijin pentru liga noastra datorita faptului ca multe persoane care au fost de-a lungul timpului in comitetul de conducere au ajuns oameni mari, profesori, asistenti si chiar ingineri, acestia ne vor ajuta cu idei de proiecte, indrumari si poate chiar finantari ale actiunilor” a declarat secretarul general al ligii, Marian Manaila.

Secretarul general a mai subliniat faptul ca la evenimentul de lansare al departamentului „va avea loc si o prezentare a activitatii ligii inca de la infiintarea ei.”

Tot maine reprezentantii companiei Delphi Diesel Systems Romania vor face o vizita ligii si vor oferi 20 de locuri de munca studentilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI). Cei care doresc sa lucreze in cadrul companiei mentionate mai sus se pot prezenta incepand de maine cu cv-ul la evenimentul care va avea loc in incinta ETTI/ Andrei Ciobanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: