Student pus sub acuzare pentru doua bobite de strugure*

1 apr.

* citaţie ataşată în original

Pentru două bobiţe de struguri şi o nucă de cocos, un student de la Universitatea „Gh. Asachi” Iaşi – Facultatea de Mecanică este pus sub acuzare de „sustragere de bunuri”.

Brodoceanu Andrei – Valentin, acuzatul, susţine că este „nevinovat şi că în realitate nu este vina lui”.
Studentul povesteşte că într-o zi de Octombrie a mers pentru prima dată în supermarketul SELGROS împreună cu alţi doi prieteni pentru a cumpără diferite produse necesare. Cum produsele căutate nu au fost găsite, aceştia au hotărât să treacă pe la raionul de fructe. Ajunşi la respectivul raion împreună cu ceilalţi doi prieteni, unul din cei doi, numit Alex D a hotărât să guste câte două bobiţe de struguri din fiecare sortiment. În timp ce Mihai B.stătea cu spatele la camerele de supraveghere , acuzatul încerca în permanenţă să-l oprească pe acesta să mănânce struguri arătându-i camerele de supraveghere de care Alex D. se ascunse.

Acuzatul, întrebat de ce prietenul sau a ales „să guste” din toate sortimentele de struguri, a spus că „este un băiat de la ţara şi fiind pentru prima dată într-un oraş aşa de mare a ales să se exteriorizeze”. Acesta a mai precizat că a ieşit din magazin cu o nucă de cocos pe care a plătit-o.

Conform citaţiei, ajunse la domiciliul studentului astăzi, acesta urmează să fie judecat în data de 14 Aprilie a.c. pentru două acuzaţii.
Prima ar fi „consumarea produselor alimentare în incinta magazinului fără acordul conducerii şi fără achitarea contravalorii produselor în data de 07 Octombrie 2010” iar a două acuzaţie face referire la „sustragerea de bunuri din supermarket”.

Tot citaţia îl informează pe student că poate depune întâmpinare cu cel puţin cinci zile înainte de termenul stabilit pentru judecată şi anume 14/Aprilie a.c

Reclame

Un răspuns to “Student pus sub acuzare pentru doua bobite de strugure*”

  1. Claudia aprilie 2, 2011 la 8:25 am #

    Cea Mai tare faza de 1 Aprilie:))))))))!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: