Un om simplu ajuns vedeta!

12 dec.

Interviu cu noul brand al Romaniei!

Peste 50.000 de vizualizari pe http://www.youtube.com sunt de ajuns pentru a deveni vedeta! Ciprian Apostoaie in varsta de 31 de ani, dupa cum sustine el, este una din acele persoane ce viata le-a dat o sansa spre a deveni celebre.

Originar din comuna Stefan cel Mare, Jud. Piatra Neamt, Ciprian , cunoscut si sub denumirea de “nu stiu” a acordat un interviu in exclusivitate televiziunii TV M din Piatra Neamt. Af lat sub anonimat pana mai ieri, Ciprian se declara multumit de faptul ca a devenit vedeta. Acest fapt l-a ajutat sa “apeleze toate fetele la el”. Celebrul filmulet i-a adus tanarului o persoana de care s-a indragostit. Acesta spune ca nu ar renunta la Oana, prietena acestuia, pentru nici o vedeta din lumea intreaga.

Innebunit de manele si indragostit de Oana tanarul afirma ca ii place de Andreea Banica. Pe langa multe altele, Ciprian detesta fatarnicii, alcoolul, drogurile, sportul si in special plantele etnobotanice.
Mai multe reactii si gesturi ale tanarului ce in curand vor deveni si acestea celebre pute ti urmari in interviul acordat televiziunii din Piatra Neamt (clip atasat mai jos.)

Ciprian Apostoaie a devenit vedeta in urma cu aproximativ un an tot intr-un interviu acordat unei televiziuni locale din Piatra Neamt.

redactare: Andrei Ciobanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: