130 de ani de activitate medicala la Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi

21 nov.

Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, cunoscuta si sub denumirea populara de UMF celebreaza 131 de ani de existenta.
In perioada 25 – 27 noiembrie 2010 se vor organiza diferite evenimente festive la care vor putea participa rectorii universitatilor din Iasi, profesorii dar bineinteles si studentii.

Cu aceasta ocazie vor fi premiati profesorii pentru intreaga activitate dar bineinteles si studentii care au obtinut rezultate bune vor primi diploma.
Rectorul UMF, prof.dr. Vasile Astarastoie a declarat ca “se vor organiza o serie de activitati atat stiintifice cat si culturale”. Acesta a mai adaugat ca “in prima zi, chiar dupa ceremonia de deschidere va rula Fulmul UMF-ului, de curand finalizat. Deasemene studentii curiosi vor putea asista la dezbateri cu Sora Mihai, Vieru Sorin, Ana Blandiana si Luiza Palanciuc.” La finalul acestor evenimente se va organiza o expoxitie de fotografie care are ca scop strangerea de fonduri pentru Centrul de Plasament din Miclauseni.

Universitatea „Grigore T. Popa” din Iasi s-a infiintat pe 30 Noiembrie 1879. Deschiderea cursurilor a avut loc pe 1 decembrie .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: