Petrecere de pomina pentru “bobocii” de la “Agricultura”

7 nov.

Zece perechi de studenti, selectati la spranceana, se vor duela in acest an la Balul Bobocilor organizat de Facultatea de Agricultura.

Petrecerea mult asteptata de “boboci” va avea loc pe 2 decembrie si va fi gazduita de Clubul Skye. Organizatorii spun ca au pregatit multe surprize si ca studentii vor participa la „un bal cum nu am mai vazut pana acum.”

„Preselectia a fost facuta iar 10 perechi sunt emotionate si nerabdatoare sa intre pe marea scena si sa arate ca ei sunt mai buni, mai frumosi”, a declarat Iulian Gabor, vicepresedintele Ligii Studentilor Agronomi

„Nu se vor comanda bratari de control ci se vor lista bilete si le vom crea propriul sistem de siguranta si securitate pentru ca acestea sa nu poata fi falsificate”, a mai spus Gabor.

In momentul acesta organizatorii nu s-au decis daca vor invita o vedeta pentru a prezinte evenimentul sau daca sarcina va reveni unuia dintre ei.

Editia de anul trecut al Balului Bobocilor Agronomi a avut ca tema „Trecerea de la liceu la facultate”. Asupra temei de anul acesta organizatorii se mai gandesc, deoarece, spun ei, „este decizia care va definitiva tot balul”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s